MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana la 38 de saptamani si 5 zile. Simteam ca va fi ultimul control si ma va interna, dar asteptam cu nerabdare sa imi cunosc minunea, sa ii pot vedea ochisorii.

A fost o sarcina grea, o sarcina in care Dumnezeu m-a pus la multe incercari, o sarcina in care mi s-au pus suficiente diagnosticuri. Ultimele saptamani au fost un chin, plangeam seara de seara si ma rugam ca minunea mea mica sa fie bine.

Cred in minuni, cred in miracole. Copilul meu s-a nascut sanatos! Nu pot descrie in cuvinte bucuria cand i-am auzit primul strigat, bucuria primei intalniri. Pentru mine aceasta cicatrice chiar semnifica ceva, ceva important, miracolul si minunea mea.

Am nascut cu domnul doctor Sorin Andrei, un om de nota 200+, care s-a implicat si m-a sustinut neconditionat.

(Elena, Targu Mures)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!