MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Ploiesti, judetul Prahova cu doamna doctor Ivan Mariana. Doamna doctor mi-a monitorizat intreaga sarcina. Este o doamna cu experienta si profesionalism.

Am avut incredere in dumneaei si i-am urmat sfaturile, astfel incat pe 14 iulie 2012 am nascut prin cezariana un baietel sanatos de 2900 grame si 49cm. Avand dubla circulara, doamna doctor a hotarat ca este mai bine sa fac cezariana. Operatia a decurs in parametri normali, iar perioada postoperatorie nu a fost asa de dureroasa precum ma asteptam.

Tin sa mentionez faptul ca sala de operatie si saloanele de terapie intensiva sunt renovate si curate. Poate ca ar trebui sa se puna mai mult accent pe relatia mama-bebe si sa fie cumva posibila vizitarea bebelusului inca din prima zi de la nastere. Nascand prin cezariana, mi-am vazut copilul putin dupa ce mi l-a scos si pe urma l-am mai vazut dupa doua zile.

Acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca eram la terapie intensiva si abia dupa doua zile ne-au dat voie in salon si la vizitat bebelusii. Au fost doua zile in care am fost despartiti! Pot spune ca sunt o mama norocoasa deoarece am putut alapta pana cand a implinit copilul 2 ani si 4 luni. Am alaptat deoarece mi-am propus lucrul acesta si m-am incurajat singura.

Si pe partea cu sprijinul in alaptare maternitatea sta cam prost. Sa te lase sa iti vezi copilul dupa doua zile si sa ai ore fixe de alaptat nu reprezinta un succes in alaptare. Nu am vazut niciun afis pro-alaptare in tot spitalul. Lasand la o parte toate aceste lucruri si privind acum in urma, momentul acela in care eu si bebe am facut cunostinta a fost unul special.

A fost cea mai frumoasa zi, iar el cea mai frumoasa si gingasa fiinta! Avea o piele asa de fina! Fata era la fel ca la ecografia 3D, asa cum mi l-am imaginat inca de cand era in burtica.

Sper ca in curand sa retraiesc clipele minunate de a purta in pantece miracolul vietii si sa dau nastere la inca un copil asa de minunat! Doresc tuturor femeilor sa devina mame ca astfel sa se simta implinite si sa isi gaseasca scopul in viata. Si sa nu uite de copiii lor, sa nu ii uite la televizor, sa nu ii uite incercand sa faca fata stresului de la serviciu, sa nu uite ca menirea lor nu e doar de a face copii, ci si de a-i creste frumos.

(Catia, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!