MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua,

Incep a va povesti experienta mea deviitoare mamica si ulterior mamica full time. Am aflta ca sunt insarcinata in februarie 2011 intr-o zi banala.

Bucuria a fost mare deoarece ne doream un copil insa bucuria s-a diminuat in lunile urmatoare cand am aflat ca am placenta previa centrala si eram nevoita sa stau numai in pat pentru a preveni o hemoragie care ne punea viata in pericol.

Cele 37 de saptamani au parut ani...dar pe data de 29 oct 2011 s-a decis medicul sa imi faca o cezariana mai timpurie decat anticipasem. In acea zi am avut hemoragie mare si se temeau pentru viata noastra asa ca Razvan a sosit mult mai repede.

Nasterea a fost efectuata la Spitalul din Tulcea, insa copilul s-a nascut cu o malformatie congenitala numita laringomalacie si a plecat cu sotul meu chiar a doua zi la Bucuresti. Dupa o luna a revenit acasa desi problemele inca existau ..dar acum ma bucur de puiul meu in fiecare zi si ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos,.

(Veronica, Tulcea)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste