Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana, pe 11 iulie 2018, la spitalul Elias. DPN-ul era 9 iulie, dar bebe nu dadea niciun semn. Luni, pe 9 iulie m-am internat in spital, pentru control. Medicul era hotarat sa mai asteptam cel putin o saptamana, apoi sa decidem daca provoaca nasterea sau nu, in functie de evolutia sarcinii.

Marti dimineata trebuie sa fiu externata, si sa mai astept. Dar la 2 dimineata au inceput contractii usoare, si am ramas internata pentru supraveghere.

Marti seara pe la 18 am inceput sa pierd dopul gelatinos. Nu va pot descrie emotia. Contractiile erau extrem de dureroase, dilatatia zero. Deja mergeam tinandu-ma de pereti efectiv.

De la ora 20, aveam contractii la mai putin de 5 minute, plangeam de durere. Undeva la ora 23, am fost la monitorizare. Contractii regulate, dilatatia tot zero. La scurt timp dupa, am avut un atac de panica din cauza durerii cred. Tremuram toata si nu mai puteam controla respiratia pe contractii.

Am cerut cezariana, si la 2.02 am facut cunostinta cu bebelusul meu. Am nascut cu domnul Pop Ciprian Began. Un doctor pro nastere naturala, care m-a incurajat chiar si pe ultima suta de metri, dar a venit totusi in toiul noptii pentru nastere.

Moasele, asistentele, infirmierele. Tot personalul s-a comportat exemplar cu mine, pe partea de neonatologie am fost dezamagita de cateva persoane, NU toate.

M-am refacut extrem de rapid, am primit calmante, ingrijiri. Pana la urma, dupa cateva luni bune, m-am impacat cu ideea ca a fost decizia potrivita pentru mine. Poate data viitoare incerc iar natural si voi rezista mai bine travaliului.

(Daniela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!