MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vreau sa va impartasesc povestea mea despre cele 3 cezariene. Cand a venit pe lume prima mea fetita imi doream o nastere naturala, pentru ca au aparut complicatii si oasele bazinului s-au blocat am intrat in cezariana a fost totul bine, fetita mea era perfecta.

Acum are 13 ani, am nascut la maternitatea din Campia Turzii.

Dupa 5 ani a venit urmatoarea minune, o fetita superba prin cezariana de urgenta, inainte de termen. M-am trezit noaptea cu apa rupta, ei si pe atunci nu mai aveam anestezist la Campia Turzii si am fost trimisa la Turda de urgenta.

A fost horror in vremea aceea, maternitatea arata groaznic, paturi ruginite etc..dar m-am bucurat ca fetita era sanatoasa si perfecta, ma rugam zilnic sa plec mai repede acasa, acum are 8 ani.

Ei si dupa inca 5 ani mai vine o surpriza: am ramas insarcinata, a fost o mare surpriza deoarece stiam ca am trompele legate, ei bine nu a fost asa. Nu regret nici o clipa, a fost cel mai minunat moment, venea si baietelul.

A fost totul ok, medicul meu ginecolog din Campia Turzii m-a sprijinit si m-a incurajat toata sarcina.

La 36 de saptamani am avut contractii mari, medicul a hotarat sa plec la Cluj pentru siguranta mea si a copilului, fiind nascut prematur. La noi in maternitate nu erau incubatoare speciale.

Am ajuns la Cluj si am intrat direct in cezariana, baietelul a fost perfect sanatos si am doar cuvinte de lauda cum am fost tratata la Gine 1 in Cluj, dupa 3 zile eram acasa si cu minunea nr. 3.

Anestezia a fost ok fara probleme mari, daca as mai putea va spun sincer ca as face si a 4-a cezariana. Copiii sunt cel mai minunat dar primit pe Pamant.

Cezariana fie ea si la cerere sau de nevoie, nu este de speriat. Multa sanatate tuturor copiilor.

(Ana, Campia Turzii)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!