travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Liliana si am nascut in urma cu 7 ani un baiat perfect sanatos pe nume Stefan. Am fost nevoita sa nasc prin cezariana deoarece trecuse perioada si asa a hotarat domnul doctor Mandoiu Dumitru de la Spitalul Judetean din Alexandria.

A fost greu cu operatia dar imi trecea orice durere cand vedeam chipul piticului meu pe care l-am asteptat cu nerabdare sa il tin in brate. Este un sentiment unic sa fii mama!

Baiatul meu Stefan a avut la nastere 3 100 grame si a primit nota 9. Maternitatea in care am nascut este una curata cu infirmiere gata sa te ajute in orice situatie.

Prima zi nu i-am dat san pentru ca nu ma puteam duce la el din cauza cezarienei. Aveam camera aproape de cea a bebelusilor si ii auzeam de fiecare data. Pentru ca nascusem prin cezariana nu aveam lapte suficient pentru el si primeam o portie mica de lapte praf.

La inceput nu prea eram de acord cu laptele praf pentru ca, credeam eu, nu o sa mai vrea san dar s-a intamplat tocmai invers.

Dupa 3 zile am venit acasa si i-am dat lapte praf doar cateva zile ca apoi se satura de la san. Baiatul meu are acum aproape 7 ani (pe 28 iunie e ziua lui) si sunt foarte mandra de el.

Operatia de cezariana are nevoie de cel putin 6 luni sa se vindece (asa spunea domnul doctor Mandoiu, corpul are nevoie de o pauza pentru refacere). Am baut multe lichide, m-am odihnit cat am putut, cat m-a lasat cel mic. Era greu in unele momente, sa urci scarile, sa te apleci.

Tin minte ca dupa operatie, cateva zile nu am putut sa-mi prind parul, nu puteam ridica mainile sus sa-mi perii parul, ma durea operatia, era greu pentru mine. Dar durerea trecea cand vedeam baiatul in bratele mele. Este ceva deosebit!

Sunt foarte bucuroasa ca am adus pe lume un baiat, are cine sa-mi zica "mama".

Sper ca v-a placut povestea mea, o poveste reala.

(Liliana, Alexandria)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!