MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra de nastere incepe in data de 19.12.2018. La ora 10 seara mi s-a rupt apa, medicul meu Muresan Traian nu era de garda iar ingerasul meu Arianna Florentina venea pe lume.

Iar eu am mers la doamna care era de garda si am zis: vine pe lume fata mea. Ea nu m-a crezut pentru ca eram programata pe data de 20 decembrie sa nasc, iar ingerasul meu a venit mai repede.

Nu m-am panicat si am nascut in seara aceea la Maternitatea Oradea cu un al medic - Micuta, pentru ca doctorul Traian nu era de garda si nu avea voie sa intre in spital daca nu este de servici, asa s-a bagat o lege noua in Romania.

Nu m-am panicat si am nascut cu Doamna Micuta o fetita de 3,800 kg si 55 cm perfect sanatoasa cu cezariana, anesteziata doar local.

Am vorbit in timpul nasterii cu doctorita si pe urma am vazut fetita cat de frumoasa era. A doua zi i-am dat san ingerasului fragil si frumos. A fost o nastere frumoasa si foarte fericita, e frumos sa dai viata unui inger mic de copil, o senzatie fara cuvinte.

(Florentina, Oradea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!