MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am decis sa va scriu si eu despre nasterea celei de a treia fetite, Sara. Primele doua nasteri naturale au fost ok, usor de suportat travaliul. La a treia sarcina, insa, a fost nevoie de cezariana, din cauza unei hernii ombilicale crescute foarte mult in timpul sarcinii. Am facut multe analize, ecografe in fiecare luna, toate aratau ca fata e bine.

Nasterea a fost programata pe 19 noiembrie 2018, cand eram deja in saptamana 39 de sarcina. Am nascut la Maternitatea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba, cu domnul doctor Ovidiu Lazar, medicul care mi-a supravegheat sarcina.

Operatia a decurs bine, fetita s-a nascut cu Apgar 10, cantarind 3800 grame si 52 de cm. La terapie intensiva mi-a fost foarte rau, am crezut ca o sa mor in cele sase ore ulterioare operatiei.

Personalul a fost foarte ok, de la infirmiere, asistente, medicul care ne-a vizitat in fiecare zi, conditii foarte bune, in salon am stat doar cu inca o mamica si fetita ei.

La 4 zile de la operatie ne-am externat, mult mai bine fata de prima zi. Au trecut sapte luni de atunci si acum ma simt de parca nici nu am fost operata. Pe aceasta cale vreau sa multumesc personalului medical care a avut grija atat de noi cat si de bebei, sa fie bine.

(Geanina, Alba)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste