MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu sunt Oana si am nascut un baietel minunat pe care eu si sotul meu il asteptam cu nerabdare dupa 5 ani de casnicie. Mi-am dorit sa nasc natural pentru ca asa este legea naturii, pentru ca am tot citit despre asta si in ciuda durerii indurate de mama, copilul iese mult mai sanatos.

Ma pregatisem trup si suflet, insa niciodata socoteala de acasa nu iese cu cea din targ :). Am ales sa nasc la Euromaterna pentru conditiile pe care le ofera si pentru ca acolo am intalnit un doctor senzational care a avut grija de mine in toate cele 9 luni de sarcina, Zisu Andrei Nicolae.

De-a lungul sarcinii am facut toate analizele posibile pentru a ma asigura ca bebe este sanatos. Aveam 39 saptamani si 4 zile atunci cand la sfatul domnului Doctor Zisu Andrei Nicolae, am fost la Test No Stress pentru a ne asigura ca bebe este ok in burtica.

La acest test a reiesit ca Seby nu prea mai avea loc in burtica mea si avea bataile inimii mult mai rapide decat era normal. Medicul mi-a dat doua variante: ori ma opereaza peste o ora, ori ma opereaza seara pentru ca nu voia sa riste pana bebe se hotara sa iasa singurel. Cu lacrimi in ochi am ales prima varianta pentru siguranta fiului meu, desi nu prea stiam ce implica cezariana pentru ca nu citisem foarte mult despre ea.

Am ajuns pe masa de operatie in cel mult 2 ore de la discutie si la ora 16:15 am dat nastere unui baietel perfect sanatos de 3700 grame si 52 cm.

Desi recuperarea mea a fost grea si dureroasa, sentimentul de a deveni mama si implinirea din suflet nu se compara cu nimic! Desi modul nasterii naturale sau cezariana este destul de controversat, eu cred ca fiecare femeie trebuie sa cantareasca aspectele bune si cele rele si sa aleaga ce crede ca este mai bine pentru ea si bebelusul ei.

(Oana, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste