MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am aflat un mare bucurie ca sunt insarcinata, acum fix 2 ani, toate bune si frumoase, primul control la ginecolog, toate ok, eu si sotul eram in culmea fericirii!

Luna urmatoare am ales un ginecolog care lucreaza la Maternitatea din Galati, un medic femeie foarte laudata de altfel! Ne ducem la control, toate bune! In mintea mea am zis: super, voi naste fara probleme la maternitatea de stat! In luna urmatoare mergem iar la control si incepe calvarul, doamna doctor imi face ecograful si deodata imi spune:

"Nu e bine placenta este previa, ai foarte putine sanse sa duci sarcina la termen, stai cu bagajele facute cu cheia in contact, pentru ca daca ai hemoragie si nu ajungi imediat la spital ai sa mori!" exact asa s-a exprimat, am ramas socata si am iesit de acolo plangand.

Am sunat-o pe mama si am inceput ii explic situatia, eram convinsa ca nu voi naste acest copil! Mama bineinteles, femeie cu experienta mi-a spus sa merg la alt medic, eventual unul privat pentru ca un doctor care iti vorbeste in felul asta nu este un medic pe mana caruia sa te lasi!

Eu cu incapatanarea specifica mie, am zis nu, eu raman la stat! A mai trecut o luna, merg iar la control, acelasi discurs finalizat cu ”ai sa mori”. O sun iar pe mama care imi zice ca imi plateste ea tot ce am nevoie, numai sa ma mut la o maternitate privata si la un alt medic!

Pana la urma m-a convins si am plecat la Maternitatea Euromaterna din Constanta, la domnul doctor Zisu Nicolae.

A fost cea mai buna alegere luata vreodata, un doctor de milioane! De la primul control m-a incurajat, mi-a explicat ca ceea ce am eu nu este cea mai grava problema intr-o sarcina si ca pana la finalul perioadei de sarcina este posibil sa se si rezolve de la sine!

De la ”ai sa mori” pana la atitudinea pozitiva era o diferenta enorma! Din fericire in ultimul trimestru de sarcina problema s-a rezolvat, nu stiu daca datorita faptului ca m-am ferit de efort, am stat in concediu de risc, sau pur si simplu am avut noroc, dar va imaginati cum ar fi fost sa stau 9 luni cu stresul ca am sa mor?

Am nascut prin cezariana din cauza travaliului foarte lung (dupa 2 zile de contractii colul tot inchis si am decis sa ma operez), despre Euromaterna nu am decat cuvinte de lauda personal foarte politicos si bine pregatit, curatenie, salonul seamana cu o camera de hotel, bebe cu mine in salon din prima zi, mama a stat cu mine in salon ca si insotitor, nu am nimic de reprosat, te invata sa ii faci baie lui bebe, masa, ai specialisti in alaptare care te suna si dupa externare pentru sfaturi!

Nu imi pare rau nici o clipa pentru banii pe care i-am dat! A meritat!

(Laura, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste