MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Imi face o mare placere sa povestesc cea mai frumoasa zi din viata mea, ziua in care am adus pe lume primul meu copil, baietel, pe nume Nikolas Georgian. Am nascut la Spitalul Judetean Targoviste, din Judetul Dambovita, cu doamna doctor Lambrache Camelia, careia ii sunt foarte recunoscatoare ca mi-a fost alaturi.

Este o doctora foarte draguta si chiar daca ai dureri, dansa stie cum sa ti le aline din vorbe. Pe parcursul sarcinii, spre final, la fiecare control aflam ca placenta mea este imbatranita si cordonul ombilical era rasucit de 2 ori dupa gatul lui bebe.

De frica sa nu pateasca ceva copilul, doamna doctor a decis sa nasc prin cezariana. Dar pot sa va spun ca nasterea a fost un succes si vazand ce comoara am adus pe lume, nici durerile dupa cezariana nu le simteam.

Am nascut pe data de 14 martie 2017 un baietel de 3400 grame, perfect sanatos.

Dupa aceea, la inceputul anului 2018 am ramas din nou insarcinata, dar am pierdut sarcina. Apoi, in luna Aprilie iar am pierdut o sarcina.

In luna Iunie 2018 am aflat ca sunt din nou insarcinata. Imi doream foarte mult sa fac si o fetita, dar pana la urma, ma rugam Domnului sa pot tine sarcina pana la capat, indiferent ce sex va fi.

Am reusit sa duc la final sarcina, si pe 14 martie 2019 am nascut al doilea baietel, pe nume Ianis Andrei, de 3380 grame, minunat si sanatos. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am 2 baieti nascuti in aceeasi zi si aceeasi luna, diferenta de 2 ani si ca eu sunt perfecta dupa cele 2 operatii.

Vreau sa va spun ca la prima cezariana am cam avut dureri de spate, de cap, chiar si operatia ma durea. La a doua cezariana mi-a fost mai frica pentru ca multe fete imi spuneau ca este mai grea.
Dar, va spun sincer, dupa a doua cezariana, am fost mult mai bine. M-am refacut imediat, nu am avut dureri, nu am luat nici un calmant pcentru nimic.

Deci, mamici, va sfatuiesc, daca se poate, sa nasteti natural, dar, daca nu, si cezariana este ok. Va pup si va doresc sarcini usoare si nasteri asemenea mie.

(Ana, Targoviste)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!