travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe 15 iulie se implinesc 5 ani de cand am nascut. Imi amintesc si acum perfect noaptea de inainte... eram foarte emotionata si desi imi doream sa dorm, cu gandul ca e ultima noapte de somn linistita, nu reuseam.

La 5 dimineata am plecat spre Sanador, iar la 8:30 aveam deja anestezia locala facuta. La ora 9 am auzit plansul ingerasului meu. O minune de baiat care a primit nota 10, de 50 cm si 3,500 kg. Alexandru Vladimir este numele lui.

Imi amintesc perfect momentul cand cei din spital i-au pus caciulita roz, nemaiavand disponibile bleu si astfel tati s-a panicat cand i-a prezentat copilul.

Nasterea mea a fost prin cezariana. Mi-a fost mult mai bine decat ma asteptam. Au existat dureri dar a 2-a zi m-am dat jos din pat si am inceput sa merg. A 3-a zi deja mergeam fara ajutor. Pentru mine a fost cea mai buna varianta.

Am nascut la Sanador. Nota 10 tuturor, nu am nimic de reprosat. Am avut mici probleme cu tensiunea, dar am fost supravegheata in permanenta de medicii de garda.

Asistentele mi-au aratat cum sa fac baita, cum sa il tin pentru a-l alapta. Am avut tot suportul pe parcursul celor 3 zile.

Recomand din toata inima acest spital si pe domnul Doctor Chadi.

(Oana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!