Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Incep prin a va spune ca sunt mamica a doua fetite minunate, ambele nascute prin operatie cezariana la Spitalul Lotus, cu domnul doctor Mihai Ciorascu.

Nici o sarcina nu a fost usoara, in ambele am avut cateva complicatii, dar domnul doctor s-a comportat impecabil, m-a linistit si mi-a dat incredere ca va fi bine.

La a doua sarcina, din saptamana 33, am stat numai cu perfuzii pentru a nu se declansa travaliul, iar domnul doctor de fiecare data imi trimitea mesaj sa vada cum sunt.

Intr-una din nopti am ajuns la spital si mi-a fost rusine sa il sun, iar a doua zi cand colegii i-au spus, m-a sunat sa merg la dumnealui sa vada cum suntem.

Cand a sosit ziua operatiei de cezariana am fost atata de speriata incat am avut doua atacuri de panica pe masa de operație...

Absolut toata lumea s-a purtat exemplar, de la medici pana la ingrijitor. Recomand cu drag Spitalul Lotus, dar din tot sufletul recomand pe domnul doctor Mihai Ciorascu.

(Maria, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!