Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea a inceput pe data de 13 februarie 2019 cand am aflat ca cel mai frumos vis al nostru s-a indeplinit...si un bebelus era pe drum ❤.

Tinand cont ca a fost prima sarcina, am zis ca am nevoie de un doctor care sa aiba grija de mine, sa-mi explice tot ce am de facut, tot ce am voie si ce n-am voie, pentru ca totul sa decurga bine...si am ales sa ma duc la Spital Lotus, la domnul doctor Ciorascu Mihai...si o alegere mai buna nu puteam sa fac.

Pe tot parcursul sarcinii m-a incurajat sa nasc natural asa cum imi doream...dar, pe 20 octombrie, cu 3 zile inainte de termenul final, am intampinat probleme si domnul doctor m-a sfatuit ca cel mai bine este sa fac cezariana, ceea ce s-a si intamplat pe data de 21 octombrie 2019.

Am avut parte de cel mai bun tratament din partea intregii echipei a Spitalului Lotus.

Recuperarea a fost destul de rapida, nu ma asteptam ca totul sa decurga asa bine...fiindu-mi foarte frica de operatie.

Domnul doctor Ciorascu a fost cea mai buna alegere, m-a ajutat extraordinar de mult pe tot parcursul sarcinii si in timpul operatiei m-a tinut la curent cu ce se intampla, un OM de nota 10!

Recomand oricui Spitalul Lotus si mai ales pe domnul doctor Ciorascu Mihai!

(Costina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!