Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Alexandra, am 29 de ani, am nascut la Lotus Ploiesti in anul 2014 primul copil. A fost o experienta minunata, ca orice viitoare mama aveam temeri, intrebari, cum or sa decurga lucrurile, o sa fim bine?

Si da, a fost perfect, am nascut prin cezariana, nu am simtit nimic, copilul l-am auzit in 5 minute de la inceperea operatiei, eu am fost bine, am primit tot sprijinul si sustinerea din partea echipei, medici, asistente, toti s-au purtat minunat.

Fetita a fost adusa imediat ce am iesit din sala de operatii, am fost ajutata sa alaptez, invatata sa am grija de minunea pe care o tineam in brate. Recomand din suflet aceasta clinica, m-au facut sa ma simt ca acasa, nu am simtit ca am trecut printr-o interventie atat de serioasa.

Fac comparatie cu cea de-a doua experienta, am nascut cel de-al doilea copil in Mures in octombrie 2019, am ales de asemenea o clinica privata, dar acolo m-am simtit ca intr-un spital de stat, stiam cum a fost la Lotus si am mers linistita, dar totul a fost diferit, operatia a durat 1 ora si jumatate, nu mi-am vazut copilul, nu imi ofereau informatii, doar prin insistentele mele am reusit sa aflu care este starea copilului.

Multumesc, Lotus Ploiesti!

(Alexandra, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!