Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Raluca si am nascut in Octombrie 2018 un baietel minunat, cu ajutorul doamnei doctor Andreea Boiangiu la spitalul Elias din Bucuresti. Pot spune ca am fost foarte norocoasa pe perioada sarcinii, nu am avut stari urate de greata, voma sau altceva.

Doamna doctor este minunata, este un om bland, bun, destept, care iubeste ceea ce face. Oricand aveam o nelamurire dansa ne linistea imediat, raspundea la mesaje si la telefon. Pai, sa va povestesc putin despre "ziua cea mare".

Am plecat dimineata devreme de acasa, m-am intalnit cu doamna doctor, a urmat pregatirea pentru operatie. Doamna doctor a incercat sa-mi provoace nastrerea naturala, dar nu am avut contractii deloc si atunci am apelat la cezariana, la sfatul dansei.

Aveam deja 40 de saptamani si 4 zile. Buun...am ajuns in sala de operatii, unde am fost intampinata de asistente dragute care m-au pregatit, mi s-a facut anestezie, iar tensiunea mea ajunsese la 18, neavand probleme pana atunci, dar emotiile si- au spus cuvantul.Asteptam, asteptam si apoi am auzit un plans de bebelus. Plangea asa de tare, iar doamna doctor mi l-a asezat cu fruntea pe buzele mele.

L-am pupat si i-am spus "buna, mami", iar el atunci s-a oprit din plans si ala a fost momentul in care eu m-am emotionat si am inceput sa plang.

Au urmat zile de stres pentru mine, bebe facuse icter si eram foarte ingrijorata, dar bebe a fost pus la lampa si ingrijit foarte bine.

A 2-a zi a fost cea mai grea, din cauza durerilor. Parca nici un calmant nu mai avea efect si era foarte greu sa ajung la bebe sa-l alaptez, insa in a 4-a zi am plecat acasa si-mi revenisem foarte bine. Am nascut acolo si daca as alege din nou, as alege aceeasi echipa de profesionisti.

(Raluca, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!