MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana, in 2019, la maternitatea Cantacuzino, cu doamna doctor Dima Anne Marie. M-am internat cu o zi inainte sa nasc si datorita mai multor probleme s-a hotarat nasterea prin operatie cezariana.

Am fost dusa in sala de operatii si in timp ce o asteptam pe anestezista, eu eram pregatita pentru operatie. Anestezia a fost cel mai dureros lucru din toata experienta mea. Anestezista nu nimerea sa faca injectia si m-a intepat de vreo 4 ori. Tipa la mine ca nu stau potolita si o alta asistenta ma apasa de gat ca sa imi poata face injectia.

Cand, in sfarsit a reusit sa imi faca anestezia, am fost asezata pe masa si operatia a inceput. Totul a decurs perfect. Am nascut un baietel perfect sanatos de 4 kg care a primit nota 9, fiind nota maxima pentru cezariana in Cantacuzino.

Chinul a inceput in momentul in care am fost mutata in salon. Imediat mi-a fost adus bebelusul in camera, fara sa mi se explice absolut nimic. Fiind la prima sarcina, eram destul de panicata sa raman singura cu el, dar am avut noroc ca m-am calmat rapid si mi-am dat seama ca nu are ce sa fie rau.

Asistentele de la Neonatologie te baga pur si simplu in depresie. Din toate turele, o singura doamna (nici macar o tura) s-a purtat asa cum ar trebui, fara sa astepte bani si chiar sa ceara de la obraz.
Asistente mai spagare ca in acest spital nu am vazut. Am avut un bebelus mancacios si lapticul nu a venit in primele zile decat cateva picaturi. Ma duceam sa cer lapte si mi se spunea ca nu pot sa imi dea, ca am fost cu o ora in urma.

Trebuia sa ma plimb cu bebe pe hol sa nu planga de foame pana treceau 3 ore sa pot cere lapte, cu toate ca la fiecare biberon de lapte cerut, nu il primeam decat in schimbul a 15-20 lei. La cantarit sau la baita cand mergeam trebuia sa le bag bani in buzunar pentru ca altfel il tratau pe bebe de parca ar fi fost un sac de cartofi.

Mi se lua copilul la control si cand vroiam sa merg si eu sa vad ce i se face sau cand intrebam ce i s-a facut, mi se spunea ca nu mi se poate spune.

Am avut cea mai urata experienta datorita lor si daca ar fi sa dau un sfat as spune tuturor viitoarelor mamici sa aleaga un alt spital daca au aceasta posibilitate sau sa nu permita acelor "doamne" sa faca uz de pozitia lor si sa profite de nesiguranta si nestiinta unor femei. Regret ca nu am stiut sa ma impun si am ajuns la un pas de depresie.

Este pacat de doctorii care profeseaza acolo si care isi dau tot interesul. Doamna doctor Dima Anne Marie a fost ca un inger. S-a ocupat cu toata dedicarea din lume de mine si bebe atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere.

Asadar, eu nu recomand spitalul decat datorita echipei medicale care este foarte buna si a conditiilor din spital care, desi nu sunt cele mai bune, sunt in limita normalului. Din celelalte puncte de vedere lasa de dorit.

(Ramona, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!