Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Va scriu in momentul in care fetita mea este bolnava si din pacate am lasat-o pe telefon. Este singurul moment cand ma urasc sa pot face asta. Si singurul moment pe care il urasc, de la nastere.

N-am stiut ca meseria de mamica implica si cunoasterea meseriei de doctor. Da, daca as fi stiut, poate as fi invatat sa devin doctor, m-ar fi ajutat foarte mult in meseria de mama.

Totul a decurs destul de bine, am nascut la Maternitatea Bucur - am ales-o deoarece nasa mea nascuse acolo. Investigatiile de baza si ecografiile le-am facut la Regina Maria, cezariana a decurs destul de ok, ca orice operatie programata.

Am apelat la aceasta procedura deoarece fata nu statea intr-o pozitie corespunzatoar. Pentru mine, a fost o decizie buna, deoarece frica de nastere a existat de la nasterea mea de fapt.

Nu pot sa spun ca nu am simtit acel sentiment de "coruptie", fiind obligata, sa zic asa, sa las cate 10 lei asitentelor pentru ca erau prea dragute si ce a mai fost pe acolo, la operatie.

Nu m-am asteptat sa fie atat de frumos sa devin mamica, bucuria nasterii l-a tulburat si "miscat" chiar si pe taticul doritor de "baietel".

Personalul medical a fost ok, zic eu, pentru un spital de stat. Conditiile ok, am avut camera in care am stat sinura. Fata s-a nascut sanatosa, mancacioasa, insa ne mai confruntam si acum la 5 ani cu mucisori, raceli.

Aceasta este experienta mea in mare, as putea povesti o vesnicie, insa , repet, cand fac asta fata nu are atentie, ceea ce este un minus pentru amandoua. Suntem foarte unite, prietene nedespartite. Va pup!

(Ionela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste