Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In Decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata, insa ziua de 04.01.2019 cand am aflat ca inimioara unui baietel batea curajos in burtica mea, a fost implinita si de alegerea unui om devotat care a avut grija de noi pe parcursul a celor 9 luni, doamna doctor Boiangiu Andreea, la spitalul Lotus.

Desi am sperat pana la final ca voi putea naste natural, din cauza ca bebe a fost jucaus si s-a incolacit de cordonul ombilical, nasterea a fost prin cezariana.

Am avut norocul sa am in sala de operatie o echipa minunata care m-a incurajat si a fost alaturi de mine in permanenta. Mi-am sarutat copilul imediat dupa nastere, iar sotului meu i-a fost permis sa intre sa stea pret de cateva minute cu noi.

In trei zile am fost acasa, insa nu am simtit in niciun moment ca as fi internata intr-un spital, conditiile fiind unele la superlativ, iar personalul oferindu-mi cea mai buna ingrijire. Doamna doctor a venit in permanenta la mine, interesandu-se si de bebe; m-am simtit ca intr-o familie.

Recomand spitalul Lotus si mai ales pe doamna doctor Boiangiu Andreea.

(Irina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste