MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Targ Mami si Bebe 300
In Decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata, insa ziua de 04.01.2019 cand am aflat ca inimioara unui baietel batea curajos in burtica mea, a fost implinita si de alegerea unui om devotat care a avut grija de noi pe parcursul a celor 9 luni, doamna doctor Boiangiu Andreea, la spitalul Lotus.

Desi am sperat pana la final ca voi putea naste natural, din cauza ca bebe a fost jucaus si s-a incolacit de cordonul ombilical, nasterea a fost prin cezariana.

Am avut norocul sa am in sala de operatie o echipa minunata care m-a incurajat si a fost alaturi de mine in permanenta. Mi-am sarutat copilul imediat dupa nastere, iar sotului meu i-a fost permis sa intre sa stea pret de cateva minute cu noi.

In trei zile am fost acasa, insa nu am simtit in niciun moment ca as fi internata intr-un spital, conditiile fiind unele la superlativ, iar personalul oferindu-mi cea mai buna ingrijire. Doamna doctor a venit in permanenta la mine, interesandu-se si de bebe; m-am simtit ca intr-o familie.

Recomand spitalul Lotus si mai ales pe doamna doctor Boiangiu Andreea.

(Irina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini