Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la Spitalul Judetean din Galati cu doamna doctor Bratu, o doamna doctor foarte calma si buna. Am ajuns acolo la 8 dimineata pentru internare, eram deja programata la cezariana. Am ajuns in salon la ora 9. Acolo mi-au fost recoltate analize si dupa, mi-au spus ca la 10 intru in operatie... si a inceput asteptarea... de la ora 10 s-a amanat la ora 12, de la ora 12 la ora 14 si tot asa din cauza unor urgente am ajuns la ora 19, cand am fost bagata in operatie.

Mi-a fost facuta anestezia locala, eu fiind constienta, mi s-a pus o perdea in fata ca eu sa nu vad si a inceput totul... parca eram pe alta lume... eram foarte emotionata, speriata si nu stiam cum o sa reactionez cand o sa imi vad bebelusa.

Doamna doctor m-a incurajat, vocea ei calma si calda m-a ajutat foarte mult sa ma calmez. Am simtit ceva, ca si cum m-ar fi gadilat ceva, si in 15 minute am auzit plasetul fetitei mele si dupa vocea doamnei doctor care mi-a spus: "A venit pe lume minunea ta!". In acel moment eram sub stare de soc, nu stiam ce sa fac... pur si simplu m-am blocat.

Au luat-o si au dus-o in alta camera timp de vreo 10 minute. Dupa 10 minute am auzit-o din nou plangand. Mi-au adus-o sa o vad... si atunci a inceput totul... un sentiment de bucurie m-a patruns in tot corpul, uitasem de tot. Mi-am pus obrazul pe obrajorul ei mic si am inceput sa plang de fericire. Atunci am simtit ca viata mea se va schimba total... iar acum am o minune de fetita pe care o iubesc nespus. ❤❤❤

(Vali, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!