Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Trebuia sa nasc pe 21 septembrie un baietel... asta pica intr-o Sambata, asa imi amintesc... bebe nu avea nici un gand, venise ziua de Luni! M-am trezit si am simtit ca mi se intareste burta, bagajul de maternitate era pregatit de mult, inca din saptamana 31 de sarcina. Toate bune si frumoase! Am ajuns la maternitate, la doamna doctor Iancu Doina care mi-a monitorizat toata sarcina pe acest parcurs (sarcina fiind una complicata).

Nici nu am ajuns bine si s-a uitat la mine si m-a intrebat:

- Cat ai? Cand trebuie sa nasti? I-am raspuns:
- Sambata trebuia sa nasc!

Ma pune rapid sa faca un ecograf si imi zice: copilul are tripla circulara de cordon. Ai mancat? Si i-am zis ca da... bun, adu-ti bagajul diseara faci cezariana! Nici nu stiam cum sa reactioneze sincera sa fiu, ma temem de cea naturala, sotul care m-a insotit nu a realizat ca i-am zis ca raman sa nasc prin cezariana, nu stiu unde ii zbura mintea!

Nu aveam voie sa beau apa decat sa umezesc gura... si ce credeti? Eu am baut chiar foarte multa... Vine ora 21:15, eu nu mai aveam rabdare cand am fost strigata: doamna Teodor! Imi venea sa inchid ochii, sa ma fac ca dorm, sincera sa fiu m-am panicat. Vine un rezident si spune: haideti cu mine!

Am dat un mesaj sotului si i-am zis ca intru in operatie, sa nu vina! Si ca ii dau un mesaj cand ies... ma baga intr-o sala unde parca era Antarctica asa de frig era, imi face toate procedurile si la un momendat aud un tipet, am izbucnit in hohote de ras dar si de plans pentru prima oara in viata... nu stiam ce sa fac sa rad sau sa plang.

I-am spus asistentei ca ma manca pielea, m-am scarpinat pe piept de sa fac rana, se pare ca era o alergie la anestezie, m-a dus in salon n-am simtit nimic efectiv! Dupa o ora imi spune neonatologul ca copilul e in situatie critica nu poate respira fara aparat si are probleme de adaptare, eu toata ametita nici nu stiam ce sa spun!

Vine sotul tot plans si ingrijorat, a doua zi si ce sa vezi... minune trecuse toata situatia critica, facuse si putin icter dar trecuse totul, am avut o experienta minunata la maternitatea Elena Doamna Iasi!

(Florina, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!