Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la 38 de saptamani un baietel de 2900 grame, la maternitatea Sanador! In urma unui consult, impreuna cu doctorul meu ginecolog, am decis ca ar fi mai bine sa nasc mai devreme decat programasem! Pot spune ca totul a decurs conform asteptarilor mele! Tot personalul s-a purtat foarte bine!

Eu fiind la prima sarcina am fost foarte panicata dar datorita asistentelor, anestezistului, doctorului ginecolog, m-am linistit, stiind ca sunt pe maini bune.

Dupa ce am iesit din sala de operatii am fost dusa in camera unde ma asteptau asistentele pentru a-mi administra tratamentul specific. Pe bebe mi l-au adus imediat, insistand ca este foarte important sa il pun la san, chiar daca nu aveam lapte, ceea ce a fost foarte bine, bebe s-a invatat imediat si nu am avut nici o problema!

Am avut un telefon de pe care puteam suna asistentele copilului sau asistentele mamei. Indiferent de ora acestea veneau si te ajutau cu orice aveai nevoie, intotdeauna vorbind foarte frumos! Doctora copilului venea in fiecare zi si imi spunea despre bebe ce trebuie sa stiu sau cum trebuie sa ii curat buricul, ochii, nasul!

Pentru orice analiza extra inainte veneau asistentele si te anuntau daca esti de acord si care este pretul acestora! Mancarea foarte buna si multa, aveai din ce alege, daca doreai ceva in plus intrebai infirmiera si iti aducea. Doctorul ginecolog a venit si el tot in fiecare zi sa vada cum ma simt si ce tratament sa-mi administreze asistentele!

Nota 10 pentru tot personalul! Daca ar fi sa mai fac un bebe, cu siguranta as alege tot Sanador!

(Maria, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!