Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Cristiana, am 20 de ani, iar pe data de 17 iunie anul acesta, in plina pandemie am nascut prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Teleorman, un baietel pe nume Rafael, de 3200 grame si 50 cm. Este primul meu copil, mi l-am dorit enorm, chiar daca am fost criticata de foarte multe persoane ca sunt prea mica, eu am luptat si o sa lupt toata viata pentru el, fara el viata nu are sens!

Operatia de cezariana a fost programata, pentru ca la penultima ecografie avea cordonul in jurul gatului (mentionez ca am avut o sarcina super usoara, am fost la fel ca inainte, doar ca aveam burtica si misca bebele in rest nu am simtit ca sunt insarcinata, nu am avut greturi, dureri,etc... ).

M-am internat Luni si aveam programata operatia Miercuri, dar Marti noapte pe la 2 m-au luat durerile si boom, s-a rupt apa, am fost la termen, dar de la ora 2 pana la 10:30 dimineata am avut dureri insuportabile, am zis ca nu ma mai opereaza, asa dureri nu am avut in viata mea, iar la ultima ecografie surprizaa, bebele era transversal si nu mai avea cordonul in jurul gatului, dar am fost foarte multumita de cezariana!

Tin sa mentionez ca tot prin cezariana as mai naste, a fost foarte usoara, am avut anestezie rahi, mi-au dat si bebelusul la obraz, a fost ceva unic! Toate asistentele au fost niste dragute, anestezista la fel, iar pentru mine domnul doctor Chirea a fost ca un inger, am numai cuvinte de lauda, s-a comportat foarte frumos cu mine, mi-a explicat absolut orice, plus de asta am o liniuta foarte subtire si dreapta, ii multumesc enorm! A doua zi dupa operatie m-am ridicat si am fost la bebe sa-l alaptez, a 3-a zi mi l-au adus in salon, a facut o forma de icter usoara, eu am avut mici dureri dupa dar au trecut, acum suntem bine, avem o luna si jumatate, pana acum nu a facut colici, noaptea doarme, suntem super cuminti! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat asa un ingeras! Multa sanatate mamici si pitici!

PS: Pe tot parcursul operatiei am stat cu masca la gura.(Cristina, Alexandria)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!