Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Iulia, am 31 de ani iar in urma cu 2 ani v-am povestit cum a decurs nasterea primului copil. Pe data de 26 iulie 2019 a venit pe lume cel de-al doilea copil, de data aceasta baietel. 

Nasterea a fost una programata, deoarece in urma cu 1 an si 8 luni am nascut o fetita tot prin operatie de cezariana. Am nascut la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi cu doamna doctor Ciupilan Irina.

Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata de domnul doctor Mihalcea Dan, insa datorita faptului ca dumnealui se afla in concediu la data nasterii am fost data in grija domanei doctor si nu am fost deranjata de acest lucru, auzisem impresii la fel de bune si despre dumneaei.

Initial fusesem programata pentru operatie pe data de 24 Iulie, am ajuns la spital, mi s-a facut internarea, am fost monitorizata dar datorita faptului ca saloanele de terapie intensiva erau foarte aglomerate iar bebe nu dadea semne prea mari ca s-ar grabi am fost lasata acasa cu bilet de voie urmand a ma intoarce pe data de 26 sau oricand mai devreme, daca ar fi fost cazul.
Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.
In felul acesta baietelul s-a nascut la 38 de saptamani si 5 zile, perfect sanatos, cu greutatea de 3650 grame si lungimea de 53 cm. In ceea ce ma priveste, se pare ca as fi avut oarece contractii neregulate in ultima saptamâna de sarcina care au pus cateva probleme la inchiderea operatiei deoarece am fost diagnosticata cu iminenta ruptura de uter, tensiunea a scazut si ea destul de mult, dar intr-un final totul a reusit sa fie foarte bine si sa se inchida incizia foarte bine.

Despre recuperare nu pot spune ca a fost una prea simpla sau cel putin nu la cum ma asteptam in comparatie cu cea de la prima nastere. Am avut dureri foarte mari,cu greu m-am dat jos din pat, ameteam. Am nascut in jurul orei 16 iar dimineata la 5 cand am fost mutata in salon pentru a mi se aduce copilul eu inca ma simteam foarte rau.

Am avut noroc cu doamna asistenta de la neonatologie, care a inteles starea mea si m-a incurajat insistand chiar sa ma mai odihnesc si apoi sa imi aduca, copilul. Usor, usor cu ajutorul calmantelor m-am pus pe picioare cat de cat. Nu mai zic ca era pentru prima data cand stateam atat de mult timp departe de fetita. Dorul de familie ma topea.

Una peste alta timpul a trecut, acum cu totii suntem bine, baietelul a implinit 1 an, fetita are 2 ani si 9 luni si nu regretam nicio clipa ca ii avem la o distanta mica de varsta unul fata de altul. Au inceput sa se joace si sa fie fericiti impreuna.

(Iulia, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!