Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Maria si vreau sa va impartasesc si eu experienta mea vizavi de nastere. Am nascut anul trecut in Aprilie la spital de stat. Povestea mea incepe astfel: aveam 38 de saptamani de sarcina, o sarcina normala monitorizata de o doctorita la un cabinet privat. Dorinta mea de la inceputul sarcinii a fost sa nasc natural, i-am comunicat asta doctoritei care a precizat ca nu am niciun fel de problema, deci pot naste natural.

Intr-o zi de Marti m-am simtit ceva mai rau, ma simteam obosita si am inceput sa am ceva scurgeri. Fiind la prima nastere am crezut ca pierd lichid si am plecat cu sotul si moasa de botez a copilului spre spitalul unde doream sa nasc, mai exact Spitalul de stat din Bumbesti Jiu, desi noi stateam mai aproape de Targu Jiu, nu am vrut sa nasc acolo, avand experiente neplacute in trecut cu personalul, asa ca am refuzat sub orice forma sa nasc acolo.

Cum am ajuns la spital am fost preluat de o asistenta mai apoi consultata de un doctor care era foarte renumit in judet vizavi de nasteri.

Doctorul mi-a specificat ca nu pierd lichid, dar am o infectie mai urata si trebuie sa ma interneze, pentru ca eram in 38 de saptamani si cateva zile. A doua zi de la internare doctorul mi-a sugerat ca ar fi mai bine sa fac cezariana din cauza infectiei si ca ar fi mai bine pentru copil. In aceeasi zi m-am sfatuit cu sotul meu, eu fiind de acord cu cezariana de frica sa nu fie complicatii cu bebelusul, renuntand la ideea mea de a naste natural.

Astfel a treia zi de la internare, Joi 25 aprilie a venit pe lume minunea mea de baietel David, la ora 10.55 un baietel voinic sanatos de 3.150 g si 50 de cm. Operatia a decurs bine, personalul spitalului nemaiponenit, iar spitalul foarte curat. Am stat internata inca 5 zile de la operatie, dupa care am fost externata cu baietelul.

Intr-adevar recuperarea a fost destul de grea, iar in primele zile am avut dureri groaznice si frustrari din cauza ca aveam nevoie de ajutor, in primele zile m -m simtit ca un copil care invata sa meargă din nou. Acum suntem mari, avem 1 an si 4 luni, suntem sanatosi veseli si activi.

Va pupam pe toate mamicile, viitoarele mamici si toti cititorii!

(Maria, Targu Jiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!