Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in 16 iunie, la SCJU Sibiu, o fetita de 2960 grame, dupa o lunga si grea asteptare. Am pierdut o sarcina, un baietel la 37 saptamani si 6 zile, in iunie 2018, in urma dezlipiri placentei, deci fetita a fost un copil mult dorit si asteptat.

A fost o sarcina grea, stresanta, cu multe controale pentru o monitorizare atenta. In plus, de la 33 saptamani au aparut dureri si contractii asa ca am fost internata pana la 38 saptamani, imi mai dadea drumul pe weekend si reveneam iar Lunea. A fost greu, aveam impresia ca nu mai trece timpul, mai ales ca nu puteam primi vizite.

Sotul venea aproape zilnic cu mancare, caci in spital era foarte rea si obiecte de necesitate pe care le lasa jos la portar si ni le aducea el in salon. Noroc cu whatsapp ca vorbeam si ne vedeam. Din punctul asta de vedere la nastere au trecut repede 5 zile de internare.

Am nascut prin cezariana la 37 saptamani si 6 zile. Weekend-ul mi l-am petrecut acasa si m-am internat Luni dimineata. Testul pentru Covid mi l-au facut Vinerea. Luni analize de sange si ultima ecografie.

Operatia a decurs normal, doar ca am purtat masca. Mi-au aratat fetita imediat dupa ce au scos-o si mi-au facut poze cu ea. Dupa cateva ore mi-au adus la terapie, am tinut-o in brate si am pus-o la san.

Imediat dupe ce m-au mutat in salon mi-au adus-o. Serviciile medicale au fost la fel, doar ca toti medicii/asistente/infirmiere purtau masca. Si noi trebuia sa purtam la orice contact cu personalul medical.

Deci cel mai mare dezavantaj a fost ca nu puteam primi vizite, dar cateva zile trec repede. Important e sa vina bebeii bine. Doamne ajuta tuturor mamicilor!

(Alina, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!