Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Marilena si pe 20.10.2020 am adus pe lume cel mai frumos baietel, Matei - dar de la Dumnezeu! Am nascut prin cezariana, la Spitalul Lotus din Ploiesti, la ora 16.31, cu doamna doctor Boiangiu Andreea. Dansa mi-a urmarit de la inceput sarcina si o recomand cu caldura. Gingasa, atenta si foarte devotata pacientelor.

Bebe de nota 10, 3270 grame si 50 cm. Nasterea a fost mai usoara decât credeam. La fel si recuperarea. Am fost extrem de bine ingrijiti si eu si bebe. Mi s-au administrat calmante si am avut inclus tot ce am avut nevoie.

De acasa am luat doar un rucsacel cu cateva cosmetice, actele si portofelul. Am stat la terapie 6 ore, apoi la salon. A doua zi m-am ridicat si am mers fara mari dificultati. M-am recuperat usor. Acum, la o luna, sunt recuperata 100%. Ma misc usor. Nu mai am niciun fel de dureri.

Am alaptat din primele 2 ore. Mi-a fost adus bebelusul la terapie pentru alaptare. Personalul medical s-a ocupat sa ne faca poze si sa filmeze evenimentele cele mai importante pentru a le avea ca amintire.

Recomand din inima spitalul Lotus si toată echipa de acolo, si pe doamna doctor Boiangiu Andreea. Experienta mea a fost una superba. Am fost ajutata, consiliata si tratata foarte bine. Am stat 3 zile in spital si desi nu am putut primi vizite din cauza pandemiei, nu m-am simtit niciodata singura si neajutorata.

Sarcina usoara si nastere usoara dragi mamici si multa sanatate!

(Marilena, Buzau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!