Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Eu am nascut in septembrie 2020 la maternitatea Medlife Grivita. Totul a inceput la ora 2 dimineata cand au inceput contractiile. La ora 7 eram la spital cu dilatatie 2 si contractii foarte puternice. M-au dus intr-o rezerva pe perioada travaliului.

La ora 1 a ajuns si doamna doctor, contractiile erau din minut in minut, foarte dureroase, insa dilatatia era tot 2 dupa 12 ore de travaliu. Nu am mai suportat durerile asa ca am intrat in operatie de cezariana.

Totul a decurs foarte bine, bebe a fost scos in cateva minute.

Sederea in spital a fost foarte frumoasa, atat medicii cat si asistentele s-au purtat foarte frumos, imi aduceau de fiecare data tot ce solicitam. Bebe a stat cu mine in salon cea mai mare parte din timp, inclusiv noaptea. Conditiile au fost bune, curat, baie in camera, meniul a fost diversificat.

Daca o sa mai nasc a doua oara, cu siguranta o sa aleg tot Medlife!

(Luminita, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!