Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sunt Dana, am nascut pe 24.09.2019 la Spitalul Prof. Dr. Panait Sârbu din Bucuresti. In acel spital am facut toate analizele din timpul sarcinii, medicul care ne-a monitorizat sustine nasterea naturala, dar la noi a fost cazul sa facem operatie cezariana. A incercat sa declanseze nasterea naturala dar organismul meu nu a raspuns deloc, asa ca am cerut operatie cezariana.

In timpul operatiei nu am simtit nimic, auzeam tot ce vorbeau medicul si asistentele, doctorul anestezist a fost langa mine, ma monitoriza. Cel mai frumos sunet auzit a fost plansul baietelului meu, care s-a linistit imediat ce l-au atins de fata mea. Un baietel sanatos si atunci si acum, a avut 54 cm, 3820 grame, nota 10.

Dupa operatie am fost ingrijita foarte bine, in spital a fost curatenie. La 3 ore mergeam la alaptat unde asistentele de acolo ne invatau ce avem de facut cele care eram la prima nastere.

La 3 zile dupa nastere am plecat acasa, iar la o saptamana am revenit la spital pt control. De atunci si pana acum copilul a fost monitorizat de acelasi doctor Neonatolog si Pediatru, a fost alegerea noastra sa tinem legatura cu acelasi medic de la nastere pana acum, alegere pe care nu o regretam.

In primele luni de viata am mers la control in incinta spitalului, fiind doar controale de rutina, pe masura ce a crescut am mers la cabinetul medicului, in spital se poate doar pana la o anumita varsta.

Recomand nasterea la acest spital! Daca vom decide sa mai facem un copil as merge la acelasi spital si la aceiasi medici. Ca o concluzie despre operatia cezariana pot spune doar ca nu e asa urata cum auzisem, eu m-am refacut destul de repede si usor. Doresc tuturor mamicilor sa aiba curaj si multa sanatate, ca asta e cea mai importanta!

(Dana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!