Nastere prin cezariana, la maternitatea Medlife, din Bucuresti, cu doamnele doctor Giuvelea Cristina Irinel si Caliopia Parfene

Mamici cu burtici, sa va povestesc despre experienta mea legata de nasterea la maternitatea Medlife pe timpul pandemiei. Numele meu este Cristina, mamica unui miracol pe nume Natalia Maria.

Am nascut pe data de 13 februarie 2021, la 39 de saptamani si o zi. Prin cezariana (cu doamna doctor Giuvelea Cristina Irinel si doamna doctor Gavril Parfene) o fetita perfect sanatoasa, la ora 11:12 minute, 3520 grame.

Am ajuns la spital la ora 8 dimineata, acolo mi-au fost recoltate cateva analize, apoi am fost dusa in salon si pregatita pentru operatie.

Operatia a decurs perfect normal, doar ca am purtat masca. Mi-au aratat fetita imediat dupa ce au scos-o si mi-au facut poze cu ea. Cand i-am auzit plansul, a fost cel mai minunat lucru din viata mea. Mi-a fost adusa imediat dupa ce a fost aspirata si s-a potolit imediat ce mi-a atins fata.

Un sentiment unic, de care sper ca toate femeile care isi doresc copii sa aibe parte. Dupa cateva ore mi-au adus-o la terapie, am tinut-o in brate si am pus-o la san.

Din cauza pandemiei nu au fost permise vizitele.

Sederea in spital a fost una de 5*, de la asistente, doctori, femeile care veneau sa faca curat pana la mancare, totul impecabil.

Bebelina a stat cu mine in salon si am avut parte de tot suportul din partea doctorilor si a asistentelor. Recuperararea nu a fost una usoara, dar nici atat de grea cum mi-am imaginat.

Sarcina usoara si multa sanatate atat voua cat si puisorilor vostri!

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 8 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Caliopia Parfene | Dr. Giuveleanu Cristina Irinel | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin cezariana, la maternitatea Medlife, din Bucuresti, cu doamnele doctor Giuvelea Cristina Irinel si Gavril Parfene

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook