Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Mamici cu burtici, sa va povestesc despre experienta mea legata de nasterea la maternitatea Medlife pe timpul pandemiei. Numele meu este Cristina, mamica unui miracol pe nume Natalia Maria.

Am nascut pe data de 13 februarie 2021, la 39 de saptamani si o zi. Prin cezariana (cu doamna doctor Giuvelea Cristina Irinel si doamna doctor Gavril Parfene) o fetita perfect sanatoasa, la ora 11:12 minute, 3520 grame.

Am ajuns la spital la ora 8 dimineata, acolo mi-au fost recoltate cateva analize, apoi am fost dusa in salon si pregatita pentru operatie.

Operatia a decurs perfect normal, doar ca am purtat masca. Mi-au aratat fetita imediat dupa ce au scos-o si mi-au facut poze cu ea. Cand i-am auzit plansul, a fost cel mai minunat lucru din viata mea. Mi-a fost adusa imediat dupa ce a fost aspirata si s-a potolit imediat ce mi-a atins fata.

Un sentiment unic, de care sper ca toate femeile care isi doresc copii sa aibe parte. Dupa cateva ore mi-au adus-o la terapie, am tinut-o in brate si am pus-o la san.

Din cauza pandemiei nu au fost permise vizitele.

Sederea in spital a fost una de 5*, de la asistente, doctori, femeile care veneau sa faca curat pana la mancare, totul impecabil.

Bebelina a stat cu mine in salon si am avut parte de tot suportul din partea doctorilor si a asistentelor. Recuperararea nu a fost una usoara, dar nici atat de grea cum mi-am imaginat.

Sarcina usoara si multa sanatate atat voua cat si puisorilor vostri!

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!