Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in ianuarie 2021 o minune de fetita. De la internare, pana in momentul in care am ajuns in sala de operatie am avut tot felul de ganduri. Fiind la prima sarcina, prima operatie, nu stiam la ce sa ma astept, asa ca am inceput sa presupun cat de rau va fi.

Am intrat in sala de operatie unde am gasit niste oameni minunati! Cumva parca simteau cat de frica imi era si au reusit sa ma linisteasca inainte de operatie.

Totul a decurs minunat in timpul operatiei. Am vazut copilul de cand a fost scos, pana cand au plecat din sala. Am fost dusa la terapie intensiva iar seara deja ma ridicasem si mergeam. A doua zi am fost mutata in salon.

La ora 9 am fost la alaptat, apoi din 3 in 3 ore. Recuperarea a fost mai usoara decat ma asteptam. Majoritatea asistentelor au fost de foarte mare ajutor si au vorbit foarte frumos.

Va doresc sarcina si nastere usoara!

(Elena, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!