Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Buna mamici si viitoare mamici, ma numesc Andreea si am nascut prin cezariana pe data de 11.01.2021 la ora 17:47 o minune de fetita. Am plecat spre maternitate impreuna cu sotul meu pe data de 10.01.2021, la ora doua dimineata, pentru ca aveam sangerari.

M-am speriat putin, deoarece nu stiam sigur ca o sa nasc, aveam contractii dar nu erau cele reale. Cum am ajuns m-au si internat, eram dilatata 2 cm, am fost monitorizata tot timpul. Pana la nastere toata lumea s-a purtat foarte frumos cu mine, incepand cu femeile de la curatenie, asistente, moase si medici.

A doua zi a fost de garda medicul care mi-a monitorizat sarcina doctor Dutcus Ioan Adrian, un medic foarte bun. Mi-a pus perfuzie, care mi-a provocat contractiile si mi-a rupt membranele. Am stat 6 ore in travaliu, micuta nu era pozitionata corect si a decis sa-mi faca cezariana.

Dupa ce m-au dus la ATI mi-au adus fetita la san, au avut grija de mine si de fetita doamnele asistente foarte dragute si dupa ce am ajuns in salon. Dupa 3 zile de la nastere am fost externata. Au fost primele clipe frumoase si de neuitat alaturi de bebelina mea.

(Andreea, Targu-Mures)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!