Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea incepe asa, sarcina urmarita la Curtea de Arges, programata la cezariana pe data de 13 octombrie, cu internare pe data de 12!

In sfarsit, vine ziua mult asteptata, Luni 12.10.2020, increzatoare si optimista, pentru ca stiam ce ma asteapta, eram la a doua cezariana, si iata-ma la spital, il caut pe doctor, si ce sa vezi? Doctorul in carantina.

Ma preia un super doctor, imi face ecograf si imi spune ca el ma va opera, deja emotiile cresteau, ma gandeam doar la faptul ca voi naste in necunoscut, pe pandemie, pe data de Marti 13 si ca nu va putea nimeni veni la mine, mentionez ca eu nu eram din localitate, efectiv nu cunosteam nici cum il cheama pe domnul doctor.

Ma monitorizeaza toata ziua, toate in regula, intre timp am aflat, domnul doctor se numea Tautu, a venit ziua de Marti 13, la ora 8.10 eram deja pe masa de operatie, domnul doctor a vorbit non-stop cu mine, mi-a aratat fata, chiar am si glumit, au urmat orele de recuperare, timp in care, cineva de acolo a stat mereu langa mine, mi-a dat apa si ce aveam nevoie. Cand a fost de sucit, chiar doctorul m-a ajutat, mi-am revenit repede.

A doua zi am fost dusa in salon, asistentele extrem de dragute, neonatologul zilnic spala si controla copiii, ba mai mult, venea la noi cand alaptam si discuta anumite probleme, fata de primul copil, (nascut in alt municipiu), cand o saptamana am stat in spital doar plangand si cu cineva langa mine, pentru ca nu treceau cu orele pe la noi, nici macar infirmiere, tura asta, desi imi era frica de pandemie, datorita domnului doctor Tautu, care venea de 2 ori pe zi si a asistentelor, care erau foarte dragute, ne ajutau la orice si faceau cu schimbul, astfel incat sa nu ramanem singure in salon, nu am simtit ca am fost in spital!

Foarte, foarte placut impresionata de Spitalul Curtea de Arges, personal si domnul doctor! Am trecut foarte usor peste toate!

(Daniela, Arges)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!