Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Madalina Rusu sunt din judetul Dolj iar in Decembrie 2019 am nascut la Spitalul Clinic Judetean de urgenta Craiova prin cezariana cu doamna doctor Irina Enachescu. Doamna doctor este foarte amabila, fiind si medicul care mi-a supravegheat sarcina, pana in momentul nasterii toata lumea sa purtat foarte frumos, asistente, moase si mai ales doamna doctor.

Dezamagirea a venit odata cu anestezia cand doamna anestezista a facut o mica greseala, cel putin asta reiese in urma controalelor pe care le-am tot facut. In timp ce incerca sa imi faca anestezia mi-a spus ca nu poate sa introduca acul printre cartilaje dar totusi incearca, zic ok ce se poate intampla e medic si stie ce face, dar.... in incercarile doamnei anesteziste am simtit dureri groaznice in zona intima era asa mare durerea incat pur si simplu am sarit de pe masa de operatii.

Desi i-am explicat ce am simtit si faptul ca m-a durut dansa a decis sa mai incerce de inca 2 ori rezultatul fiind acelasi, aceleasi dureri doar ca la o intensitate mai mica.

Pana la urma a fost nevoie sa ma mai intepe o data ca sa poata face anestezia, eu nu am mai simtit absolul nimic, oricum m-am speriat foarte tare desi nu am constientizat pericolul in acele momente.

In timpul operatiei le-am povestit viata mea doamnei doctor si asistentelor, au fost foarte dragute. Nefiind Covid in acea perioada am fost mutata in salon la 20 de minute de la operatie, nu am dat spaga nimanui (sincer imi este rusine sa ofer bani cuiva ca sa se poarte frumos cu mine), singurul care a cerut de vreo 4 ori in 5 minute a fost un brancardier dar s-a enervat sotul si nu i-a dat nimic.

Pe bebe am putut sa il vad abia a doua zi pe la 3, fiindca dimineata nu am putut sa ma ridic, si atunci cand am facut-o copilul era ratacit printre saloane, dar eu fiind o leguma nu am putut sa merg sa il caut.

Doamnele asistente ne ajutau sa ii hranim, schimbam atunci cand vedeau ca nu ne simtim bine sau ca nu ne pricepem, am mers la 12 noaptea si am cerut lapte fiindca ii era foame (fiind la primul bebe si tanara nu am stiut cand o sa vina laptele sau care este "procedura") iar o doamna asistenta a venit si mi-a explicat, a verificat daca am lapte si m-a invatat cum sa il atasez pe bebe la san.

Experienta in ceea ce priveste asistentele a fost una foarte frumoasa, s-au comportant admirabil nu a cerut nimeni nici macar o bomboana si m-au ajutat cand am avut nevoie. Doamna doctor este minunata, nu am avut incredere in nimeni in afara de dansa.

Singurul lucru pentru care imi este frica sa mai fac copii este anestezia deoarece am ramas cu dureri groaznice de cap, migrene de o saptamana, s-au instalat si dureri de picioare, uneori abia pot merge, dureri de spate, ameteli.

Nu as mai merge sa nasc acolo, doar din pricina asta, o clipa de neatentie iti poate distruge viata.

(Madalina, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!