Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vreau sa va impartasesc si eu povestioara mea, nastere prin cezariana la Spitalul Clinic CF2. De cand am aflat ca vom avea un bebe mi-am dorit sa nasc natural, cu toate temerile din lume, insa bebe a avut alt plan. La ultimele 2 ecografii, medicul mi-a spus ca nu prea sunt sanse sa iasa singurel, caci nu e coborat, deci alegem: inducere sau cezariana.

La ultimul control, pe 10.03.2021, cand termenul era implinit, am stabilit impreuna cu medicul sa optam pentru cezariana, asa ca Vineri la ora 9.00 eram asteptata la spital.

Vineri, 12.03.2021, ora 11.25 a venit pe lume baietelul, prin operatie cezariana, 3400 grame si 49,5 cm. Inca de la internare, tot personalul a fost de nota 10+, incepand de la infirmiere pana la doctori.

Dupa operatie, am fost dusa intr-o rezerva cu 2 paturi, unde mai era o mamica ce nascuse cu cateva ore inaintea mea. Amandoua am fost tratate exact asa cum trebuie tratata o proaspata mamica, cu grija si mult calm. Asistentele veneau mereu sa ne intrebe de calmante, bebelusii ne-au fost adusi pentru a-i pune la san, ii lasau o ora dupa care ii luau.

Sambata am reusit sa ne ridicam amandoua, fiind ajutate de catre 2 doamne carora nu le-am retinut numele, insa le voi multumi in mintea mea toata viata.
Bebelusii au fost adusi si lasati la noi Sambata in jurul pranzului, am fost invatate cum sa alaptam corect, si am fost incurajate sa ii punem tot mai mult la san pentru a stimula lactatia.

Vreau sa precizez ca niciuna dintre persoanele care au avut grija de noi nu au “cersit” atentii, isi faceau treaba si o faceau cu mare drag.

Recomand acest spital!

(Mihaela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!