Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Iulia. Am nascut primul copil in 2016 la Maternitatea din Bacau. Am ramas insarcinata in luna august 2015. L-am ales pe domnul doctor Dinu Silviu sa imi supravegheze sarcina. Un doctor cu adevarat devotat meseriei pe care o face. Desi am mers la clinica privata pentru consult si analize, am nascut pe 26 aprilie 2016 in Maternitatea de stat a judetului Bacau.

In acea zi aveam programare la ora 16 la domnul doctor pentru consult, insa la ora 05:17 mi s-au rupt membranele. Eram in anul 3 la facultate si aveam un examen in acea zi. Ce nu stiam eu, e ca avea sa urmeze examenul vietii mele. La ora 7:30 l-am sunat pe domnul doctor, care mi-a spus ca ma asteapta la maternitate.

Am ajuns si dupa controlul facut de domnul doctor a constatat intr-adevar ruperea membranelor si faptul ca fatul nu era deloc coborat, iar din cauza stresului fetal am ajuns la nasterea prin cezariana.

Totul a decurs minunat. Am fost foarte multumita de personalul medical cat si de conditiile existente in acea perioada. Il recomand cu incredere pe domnul doctor Dinu Silviu, un medic ce pune suflet in ceea ce face. Multumesc!

(Iulia, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!