Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Dragi mamici, vreau sa va impartasesc si eu povestea nasterii mele la Maternitatea Polizu. La 38 de saptamani am fost internata in spital de doamna doctor deoarece la ultima ecografie bebelina nu a mai luat in greutate, avea aceasi greutate ca saptamana ce trecuse. Astfel am facut testul non-stres de doua ori pe zi si totul era in regula. Dupa doua zile de monitorizari a hotarat ca in urmatoarea zi sa facem cezariana.

Dimineata m-am dus din nou sa facem testul non-stres. Apoi a venit moasa, mi-a pus o branula si care bineinteles de cate ori venea la mine tinea sa imi aminteasca ca ea e moasa si ca ea va intra cu mine in sala de operatii, ea va avea grija de mine, i-am dat o atentie si s-a luminat toata la fata, apoi a venit doamna anestezist pentru a discuta despre alergii si i-am dat si dansei, pentru ca mi s-a zis sa ii dau inainte de operatie.

A venit momentul sa fiu dusa in sala de operatii. Mi s-a facut anestezie locala, nu m-a tinut nimeni sa nu ma misc asa cum stiam de la alte persoane, nimeni nu a vorbit cu mine si dupa totul s-a intamplat foarte repede. In cateva minute au scos-o pe cea mica, doamna doctor mi-a aratat-o, apoi a preluat-o doamna doctor Neonatolog.

Intr-o ora deja eram si cusuta si dusa la Terapie Intensiva. Asistentele de la Terapie Intensiva sunt cele mai dragute, jos palaria in fata lor, s-au comportat minunat cu mine inainte sa le dau cate ceva. Seara am fost dusa in salon si am dat de o infirmiera foarte scarboasa, pe care am rugat-o sa se duca sa imi ia si mie bagajul dintr-un alt salon si ea mi-a raspuns ca eu trebuie sa ma duc, asa operata, pentru ce ele nu mai au voie.

Dupa ce am fost atenta cu ea, m-a intrebat salonul si s-a dus. Seara mi-a adus-o si pe cea mica, dar dupa o ora au luat-o si mi-a fost adusa dimineata la 5 si a ramas pana la externare cu mine in salon.

Fiind pandemie nu am avut voie sa primim vizite, de doua ori pe zi veneau si spalau pe jos, dimineata si seara ne duceam sa ne faca toaleta doamnele asistente, care au fost foarte dragute. Am dat si peste o infirmiera foarte draguta care vorbea cu noi ca cu proprii copii, s-au oferit sa ne faca ceaiuri, mie mi-a adus supa strecurata in camera, desi nu i-am cerut eu, m-a ajutat cand m-am dus la baie, m-a ajutat sa imi fac dus.

Domnei doctor nu am cuvinte sa ii multumesc, in ziua operatie mi-a spus ca ea va fi plecat a doua zi din localitate, dar a trimis rezistenta sa vada cum ma simt si sa imi dea bandajul jos. A treia zi m-a controlat doamna doctor si m-a si externat. A fost o experienta frumoasa si am avut parte de niste colege de salon super dragute.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!