Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Andreea. Am dat nastere celui de-al doilea copil pe 12.04.2021.

Dupa mai bine de patru ani de la prima nastere, am ramas din nou insarcinata cu cel de-al doilea bebe. Am sperat pana in ultimul moment ca va fi o fetita, dar nu a fost sa fie si este tot baiat.

Am avut o sarcina mai dificila decat prima. Greturi de o intensitate mai mare si dureri in zona sciatica. Am nascut pe data de 12.04.2021 la Maternitatea de stat din Bacau, un baietel perfect sanatos, cu o greutate de 3500 grame si 53 de cm. Sarcina mi-a fost supravegheata la clinica privata Eldimed Materna de domnul doctor Dinu Silviu, un om ce pune suflet in meseria pe care o face.

Conditiile din Maternitate sunt bune, personalul se poarta grijuliu cu mici exceptii evident, iar vizitele sunt interzise.

Nasterea a avut loc prin operatie de cezariana, anestezia fiind facuta de doamna doctor Bibire care a stat alaturi de mine pe parcursul operatiei. Am ales sa fac rahianestezie si sa-mi cunosc puiul cat mai repede.

Din tot sufletul il recomand pe domnul doctor Dinu si pe echipa pe care o conduce.

(Andreea, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!