travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

De la inceput trebuie sa va spun ca sarcina nu a fost una usoara, am avut multe probleme si din acest motiv de la 4 luni am stat numai in pat.

Am avut placenta previa centrala si exista in orice moment sa pierd sarcina din cauza sangerarilor abundente.

Din acest motiv am fost nevoita sa fac operatie cezariana, in Tulcea, pt ca nu ma puteam deplasa in alta parte.

La 37 de sapt si o zi am avut hemoragie si din acest motiv am fost operata de urgenta. Din cauza hemoragiei exista riscul sa mor, asa mi-au spus medicii..iar pt ca copilul meu era prematur am avut deasemenea probleme cu el...pe langa problemele legate de nasterea prematura a avut o malformatie congenitala la epiglota, nu era dezvoltata suficient si din acest motiv se lipea de peretii gatului si facea insuficienta respiratorie.

Dupa ce s-a nascut, la cateva ore dupa , sotul meu a plecat cu el la Bucuresti , eu am ramas in spital la Tulcea iar dupa cateva zile am plecat si eu la Bucuresti unde am stat inca o luna pe acolo. Pe scurt experienta traumatizanta....acum insa suntem bine.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!