MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut prin operatie cezariana la Maternitatea Bacau cu doamna doctor Iordache Mihaela in data de 1 ianuarie 2011. D-na Doctor Iordache a ales nasterea prin cezariana tinand cont de rezultatele ecografiilor si de faptul ca aveam 36 de ani.

Si-a indeplinit misiunea bine si am fost multumita. Nimic nu se compara cu minunea de a-ti tine cea mai de pret comoara si anume copilul tau in brate.

Toate amintirile urate au trecut. Mi-a fost foarte rau la reanimare, asistentele, desi primesc destule"atentii" nu sunt deloc amabile, ba mai mult tipa, te demoralizeaza.

Copilul l-am vazut abia a doua zi seara, nu mi l-a pus nimeni la san, ca sa pot stimula lactatia.

Aceasta e situatia in Maternitatea Bacau unde am nascut. Dar, puterea pe care o avem noi mamele nu se compara cu nimic si acum ma bucur de cea mai de pret comoara: dragostea si fericirea unei familii implinite.

(Elena A., Bacau)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!