Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Targ Mami si Bebe 300
Povestea incepe pe 22.05.2007.Am nascut prin operatie de cezariana, pentru ca bebe nu vroia sa coboare. Doamna Doctor fusese de garda si era acasa. Cand am sunat-o a venit intr-un suflet, m-a imbratisat ca pe o prietena si dupa consult m-a intrebat daca sunt de acord cu cezariana.

Totul a decurs foarte bine. Asistenta a stat tot timpul langa mine, mi-am vazut fetita imediat, si dupa operatie doamna doctor m-a lasat in grija unei asistente (fara sa cotizez cu nimic). Mi-a dat numarul de telefon si de fiecare data cand aveam nevoie de ceva, sunam si gata venea.

Am stat in spital o saptamana (fetita a avut icter) si copilul mi-a fost verificat zilnic de pediatru, spalat la 2 zile (cred), s-a tinut curs de ingrijire a noilor nascuti, si ingrijirea noastra (a mamicilor).

Oricat de bine s-au purtat cu mine dorinta mea era sa plec acasa la mine, dar am stat cat a fost nevoie. Am fost incurajata de doamna doctor si de asistenta....o sa pleci cat mai repede.

Precizez ca, cu o luna inainte de a naste o vecina mi-a povestit experienta ei...una total opusa mie (din pacate).

I-am facut gauri in urechi (pentru cercei) si dupa o saptamana am plecat acasa. Nu mi-au fost ceruti bani, iar eu am dat cat am considerat, cui am considerat, doar dupa ce am vazut cum de comporta.

Doamna Doctor m-a supravegheat indeaproape toata sarcina, cu mult devotament.

(Stela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini