travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In vremea adolescentei imi spuneam mereu ca nu voi face copii pentru ca am vazut cateva experiente neplacute cu proaspete mamici si imi facusem o imagine destul de proasta fata de sistemul medical din Romania. Dar pentru ca viata este imprevizibila a venit si momentul in care sa imi intemeiez o familie.


Eu care mereu spuneam ca nu voi face copii am ajuns sa imi mai doresc inca unul dupa placuta experienta pe care am avut-o in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Medicii din spital mi-au recomandat cezariana pentru ca in urma cu ceva timp am suportat o operatie de reducere a miopiei la ochi iar o nastere naturala m-ar fi afectat in acest sens. In data de 14 Septembrie 2011 la ora 9 dimineata s-a nascut David Cristian un baietel de nota 10 cantarind 3590 g.

Venirea lui pe lume m-a emotionat foarte tare, mi-au dat lacrimile. Am ramas foarte placut impresionata de foarte multe lucruri care s-au petrecut in cele 3 zile in care am stat in maternitate, de la curatenia impecabila pana la profesionalismul doctorilor pusi in slujba sa faca lucruri minunate pentru proaspetele mamici cat si pentru noii nascuti.

In salon veneau mereu doctorii de garda sa se intereseze de starea pacientilor si nicio clipa nu eram lasate nesupravegheate. Conditiile din spital au fost peste asteptarile mele.

In timpul operatiei nasterea a decurs fara sa simt macar putina durere iar domnul anestezist a incercat pe toata perioada interventiei sa vorbeasca cu mine astfel incat sa mi se para ca operatia a durat foarte putin si asa a si fost.

Recomand aceasta maternitate chiar daca pretul unei cezariene este putin accesibil dar se merita oricat ar fi!

(Cristina, Iasi)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!