travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Nasterea unui copil = o noua minune care da sens vietii mele.
Am doua nasteri la activ, dar o sa impartasesc cu voi experienta celei de-a doua nasteri pentru ca este mai recenta.

Dupa indelungate tratamente de mentinere a sarcinii pe parcursul celor noua luni, urmate de intreruperea activitatii profesionale de la inceputul lunii a sasea de sarcina, din cauza uterului meu care se incapatana sa fie contractat tot timpul, a venit si momentul mult asteptat: nasterea fetitei noastre - Sofia.

Pe 24 septembrie 2013, l-a Spitalul Sfantul Ioan cel Nou Suceava, asistata de medicul care m-a supravegheat in timpul sarcinii, am nascut prin operatie de cezariana o fetita frumusica de 3,650 g si 51 cm.

Din anumite motive, am optat pentru anestezie generala. Cand m-am trezit din anestezie eram la reanimare si m-a vizitat doctorita. O asistenta a stat in permanenta cu mine si-mi dadea calmante ca sa-mi revin. Dupa aproximativ o ora au incetat si durerile de la operatie, iar asistentele de la nou-nascuti mi-au adus bebelusa sa o vad. Acela a fost momentul in care am avut bucuria de a ne cunoaste prima oara fata in fata.

Atunci m-am simtit implinita si mai ales fericita pentru faptul ca am rezistat pana la capat, in ciuda tuturor greutatilor pe care le-am intampinat in timpul celor noua luni de sarcina. Toate eforturile nu au fost in zadar pentru ca am fost rasplatita cu o minune dumnezeiasca.

Imi amintesc despre saloane si sala de operatie, cum aratau in urma cu doi ani si jumatate, la prima nastere. Atunci spitalul era in renovare si pot spune ca s-au schimbat foarte multe lucruri in bine. Acum salonul este cu trei paturi, patuturi pentru bebelusi si o masa pentru infasat. De asemenea, are si baie proprie, lucru care inainte nu exista.

Ne-am bucurat si de un televizor LCD, cu o diagonala generoasa astfel incat puteam urmari toate emisiunile difuzate. Inclusiv o noua sala de operatie a fost facuta recent, dar nu va pot da mai multe detalii despre ea deoarece nu am vazut prea multe.

Fata de ce povesti am auzit despre acest spital, de dinainte de nasterile mele, care erau de groaza, pot spune ca personalul medical si auxiliar s-a purtat decent spre foarte bine. Nu am avut neplaceri din partea nimanui si, daca ne ajuta Dumnezeu, urmatorul copil il voi naste tot acolo.

(Ana, Suceava)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!