travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Totul s-a petrecut exagerat de repede. Am fost la control. Eram in 37 de saptamani dar existau cateva probleme. Pitica mea avea cordonul in jurul gatului. A doua zi am avut o durere puternica si am fost la Urgente, dar nu eram sigura ca vine bebelusa.

Mi s-au facut multe controale si in final vine o doamna doctor si imi da verdictul: imediat vine domnul doctor si iti facem cezariana. Tremuram de emotie stiind ca in cateva minutele se va intampla minunea si imi voi tine aceasta minune in brate.

Cum m-am invartit,cum m-am sucit, mi-am sunat sotul si imediat l-am vazut pe dom' doctor la usa salonului. Picioarele au inceput sa-mi tremure instantaneu.

Am coborat jos in sala, iar dupa aproximativ 20 de minute am auzit un scancet si moasa a indreptat un ghemotoc mic spre mine. Am pupat-o de nu ma mai saturam. Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce am simtit in acel moment.

Lacrimi de uimire, lacrimi de fericire, o bucurie imensa in suflet. Au trecut 3 luni de atunci, iar fetita mea creste pe zi ce trece.

Le doresc tuturor din aceasta lume sa fie fericiti asa cum suntem noi. Am castigat un copil si o familie frumoasa si asta e tot ce conteaza. Va trimit si o fotografie cu minunea mea. Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp sa-mi cititi gandurile si fericirea.

(Alina, Suceava)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!