MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Va marturisesc ca in iunie 2011 am devenit mamica, postura de fericire si magie maxima prin care poate trece o femeie...imi ador sotul si copilul, le multumesc pentru tot ce fac pentru mine, pentru intelegere si suportul moral in momentele delicate, pentru liniste , tandrete, joaca si confort..


Asadar am dorit sa nasc natural, niciun sacrificiu/durere nu m-ar fi dat inapoi dar 2 motive au fost cat se poate de serioase si rationale..medical ori in aceasta situatie ratiunea trebuie sa primeze, si anume:

1. Datorita faptului ca Matei era destul de marisor (3,8 kg) si mai si era cu cordonul ombilical infasurat in jurul gatutului medicul a optat pt cezariana..

2. Uterul incepuse sa se fisureze si doamna doctor iar nu a dorit sa riste oprindu-ma in spital..si pentru acest lucru ii multumesc si o voi respecta/aprecia mereu...

Am stat intr-o rezerva cu 2 paturi foarte curata, personal amabil..poate doar pregatirea asistentelor de la neonatologie ar necesita retusuri evidente..rezultatul?

Matei-Stefan, un superbebe de 3,8 kg sanatos, lacom de mancacios si..galagios...care acum, la 2 ani si 7 luni ne umple sufletul de bucurie, de magie, de vioiciune, cu ghidusiile lui, cu energia pura, cu intrebarile lui sufocant de dulci, vesele si de curioase la care-i raspundem cu rabdare si iubire...

(Iulia, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!