Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna ziua,ma numesc Izolda Draghita, si am nascut acum 3 luni si 3saptamani un baietel frumos de 3400 grame si 51cm. Ia sa va povestesc eu voua dragi prieteni cum a fost acel moment. Intr-o seara de marti,cand ne-am uitat linistiti la TV mi sa rupt apa pe neasteptate, caci eu trebuiam sa nasc un pic mai tarziu,mai aveam exact o saptamana dupa calculul doctorului.

Asa ca ne-a luat prin suprindere si pe mine si pe sotul, ne-am cam speriat, mai ales eu am intrat in panica iar sotul incerca sa ma calmeze desi era mai speriat decat mine. Si apa curgea curgea,nu se mai oprea. Am fugit repede la spital, unde am asteptat o vesnicie pana a venit doctorul sa-mi faca operatia de cezariana. Inainte de operatie cand emotiile si frica de necunoscut erau tot mai mari, asistentele completau fisele cu diverse intrebari...mi se parea ca nu mai ajung odata pe masa de operatie.

Intr-un final am ajuns si acolo. Anestezistul mi-a facut anestezia in coloana dupa care doctorul sa apucat de treaba. Am simtit tot, cum ma taie, cum scoate copilul din mine, insa nu ma durea deloc fiind anesteziata. Ciudata traire. Insa cand am auzit plansetele copilasului meu...m-a luat plansul..erau lacrimi de fericire. Nu pot sa va explic in cuvinte ce am simtit atunci in acel moment. Parca totul se invartea cu mine. Erau mii de sentimente ce treceau prin corpul meu. e ceva fantastic. Ceva ce doar o mama poate simti. A fost frumos. A meritat.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!