MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
La mine totul a decurs normal pana in noaptea de 24-25 martie 2010, cand mi s-a rupt apa. M-am dus la toaleta sa urinez, dar am vazut ca eu mai faceam inca desi nu mai aveam senzatia ca imi vine sa urinez, apoi mi-am dat seama ca mi s-a rupt apa.

M-am speriat foarte tare, nu aveam nici o contractie, si apa tot curgea, dar atunci de disperare am chemat ambulanta, desi aveam masina, nu stiam ce avea sa se intample, am crezut ca a sosit si momentul cel mare.

Eram speriata deorece copilul nu era intors, nu aveam contractii si apa mi s-a rupt. Dupa cateva momente a sosit si ambulanta, iar in final am ajuns la spital, unde mi s-a facut o ecografie, iar copilul nu imi era intors inca. Se facuse ora 6 dimineata iar eu nu avusem nici o contractie, iar o asistenta de la maternitatea din Sibiu mi-a pus o perfuzie de dilatare!

A fost horror ce am simtit atunci. Au inceput contractiile de parca nici aer nu mai aveam. Pe la 7 dimineata l-am sunat pe medicul meu, ( dr. Radu) si i-am spus in ce situatie ma aflam, atunci el a urcat sus la mine si le-a spus asistentelor sa imi scoata acea perfuzie si sa ma pregateasca ca o sa imi faca operatie de cezariana.

Dupa ce mi-a luat perfuzia am simtit o usurare, si contractiile mi-au trecut. Am coborat pe la 10 la reanimare, apoi am fost dusa in sala de operatie unde mi s-a facut anestezia in coloana, mi-a fost fosrte frica deoarece este foarte periculoasa, iar in 5 minute mi-am vazut copilasul. L-am pupat atunci, si am inceput sa plang de emotie, de nu ma mai puteam opri din plans.
Dupa ce au luat copilul eu plangeam in continuare, si suspinam. Mi-au facut o injectie de linistire apoi a inceput procesul inchidere a operatiei. In acest timp mi s-a facut rau, simteam ca nu mai aveam putere, eram foarte slabita, am vomat acolo pe masa de operatie, dar eram foarte fericita si asteptam sa-mi pot lua puiutul in brate.

Dupa o jumatate de ora totul s-a terminat, dar dupa ce a trecut efectul anesteziei, a inceput sa se contracte uterul , si vreo doua zile am crezut ca mor de durere, nu puteam sa tin copilul in brate. Dar in final totul s-a terminat cu bine. Sarcina usoara le urez mamicilor in devenire.

(Ramona, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!