travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Cum am nascut? Parca mai ieri ma plimbam prin parc, iar prietenii radeau de mine "Intai vine burta si apoi tu!"...parca mai ieri traiam primele emotii asteptand momentul in care Tudor sa-si faca aparitia! Deci...sa incepem!

Dupa ce timp de 7 luni sarcina a fost supravegheata de un doctor extraordinar din Timisoara, din motive financiare, am continuat supravegherea in Severin. Atunci am aflat ca Tudor avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului! Doamne...si cat mi-am dorit sa nasc natural!

Astfel am hotarat, impreuna cu doamna doctor ca va fi...operatie de cezariana!
A trecut timpul si incet m-am trezit in dimineata zile de 9 iulie...pe holul maternitatii din Severin! Primele emotii...prima clisma, pe care n-o pot uita prea usor!

Apoi prima anestezie! In momentul in care am fost conectata la aparatul care imi monitoriza bataile inimii am crezut ca o iau la fuga! Nu reuseam decat sa-mi imaginez cum, in curand, imi voi tine baietelul in brate! Inima mea batea haotic...si deodata doamna doctor imi zambeste si trece la treaba!

Nu simteam nimic decat bataile inimii... Doctorii glumeau, anestezistul imi mangaia parul, iar eu asteptam... La un moment dat aud "Doamne, ce jugulara!!! Ce faci?" Am inghetat si am inceput sa ma rog...a fost primul meu instinct! Parca au trecut ore pana cand am auzit cel mai frumos tipat...era Tudor! Un tipat ragusit, dar am simtit ca e al meu si am inceput sa plang! E un plans pe care nu l-am mai avut niciodata!!! Nu l-am vazut, nu mi l-au dat.

Din cauza cordonului infasurat in jurul gatului a avut ceva probleme, dar...astazi tipa mai tare ca mine! :)) Dupa ce l-am auzit am inchis ochii si imi amintesc privirea sotului meu cand ma duceau spre camera unde am stat internata!

Fara cuvinte ii ziceam "Avem cel mai frumos baiat" desi nu-l vazusem, dar stiam ca e cel mai frumos baiat!

S-a nascut la ora 12.35, avea 3900 g si 54 cm! Un barbat adevarat!
In ceea ce priveste "partea tehnica" personalul e de nota 10, s-au purtat extraordinar cu mine! Nu sunt conditii extraordinare in maternitate, ba chiar lipsesc destul de mult (intrebam mereu personalul daca salteaua pe care dormeam mai are garantie), insa pentru mine a fost suficient!

Parca nu imi trebuia un pat mai bun, doar o colega sau mancarea ca la restaurant! Pentru mine era suficient sa-mi stiu soricelul in regula! Si el era...

Cum am nascut?
Va trebui sa se mai intample inca o data, pentru a va putea povesti mai multe!

(Mona, Drobeta Turnu Severin)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!