MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Povestea mea a inceput pe data de 15.09.2010, cand odata cu inceperea scolii un mic spiridus inteligent se nastea pe nume David Nicolas. Sunt o mamica fericita, chiar din clipa cand l-am vazut, m-am indragostit.

Desi nu ma credeam in stare sa ma ocup de el, instinctele materne mi-au aratat calea cea mai buna. La nastere Dr Branzan i-a acordat nota 9, fiind operatie de cezariana, mi-a explicat ca 10 primesc numai cei nascuti natural, dar ca e perfect sanatos in ciuda problemelor mele de sanatate.

Aici am sa va spun ,ca in timpul sarcinii am fost diagnosticata cu trombocitopenie si exista un risc foarte mare pentru amandoi, de aceasta s-a ales cezariana, ca masura de precautie. Am asteptat insa momentul propice, ca trombocitele sa fie la o limita buna. Totul a decurs bine, am fost ingrijiti cum se cuvine, instruiti de asistentele de la Maternitatea Ramnicu Valcea.
M-am refacut repede, fiind nerabdatoare sa-l strang la piept si sa-l sarut.

Familia noastra a fost binecuvantata cu un copil minunat care imi spune pe zi ce trece, ca am facut alegerea corecta de a-i da viata in ciuda problemelor. Si acum sufar de aceeasi boala, o tin sub control. Am pentru cine trai pentru a-i oferi tot ce este mai bun si mai frumos.

Cu drag v-am povestit nasterea fiului meu, un moment frumos si memorabil.

(Daniela, Ramnicu Valcea)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!