MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Targ Mami si Bebe 300

Buna ziua..si va multumesc din inima...pt aduceri aminte! In data de 31 iulie 2011, am nascut un baietel de 3000 grame si 50 cm, prin operatie cezariana!

Operatia a fost efectuata de catre domnul doctor Trofin si domnul doctor Caprariu, a decurs normal..., iar recuperarea a fost rapida, fara complicatii!

Ingerasul a venit pe lume intr-o zi de Duminica, la ora 9 si 15 minute, si a obtinut nota 10, conform scorului Apgar! Dupa 2 zile de stat la sectia de terapie, desi am fost ok...si m-am putut da jos din pat la nici 2 ore dupa nastere, am fost mutata pe sectia pediatrie, intr-o rezerva, cu bebele in camera.

maternitatea braila

O viata noua, un vis implinit. Din pacate nu am avut san sa-mi alaptez printul, decat 3 luni de zile...,in continuare trecandu-l pe lapte praf formula!

Costul operatiei de cezariana a fost undeva in jur de 1800 lei, iar doamna doctor anestezist Tovarnac, s-a purtat exemplar, la fel doar cuvinte de lauda pentru pediatra, doamna doctor Purgea!!

Vioi, frumos foc, un ingeras venit pe pamant, ANDREI ALEXANDRU ne-a schimbat radical viata si ne-a adus soarele vesnic in viata noastra! Un dar , o minune, un miracol!!

(Monica, Braila)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini